Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

 

 

 

A hallgatók adományozásának és Törökbálint Város Önkormányzat támogatásának köszönhetően Törökbálinton és környékén is megszólalt a Mária Rádió 2020. január 28-án

az FM 97,6 MHz frekvencián.

 

A Mária Rádió a világ legnagyobb közösségi rádió hálózata.  Küldetése, hogy segítsen kiteljesedett életet élni a ma emberének a kereszténység örök értékeinek segítségével. Műsorai nem csupán a szeretetről szólnak, hanem szeretetből is, hiszen önkéntesi szolgálat és kizárólag hallgatói adományok tartják fenn. Reklámot nem sugároz, politikával nem foglalkozik. A Mária Rádió katolikus szellemiségű. Szent II. János Pál pápa, XVI. Benedek pápa és Ferenc pápa áldásával működik. 

 

A Mária Rádió célja a társadalom lelki-szellemi megerősítése, segítése értékes emberi példák és kezdeményezések bemutatásával. A Mária Rádió napi 24 órás adásával mintegy 4 millió embert ér el Magyarországon, ahol 2006 óta fogható. Több, mint 1300 önkéntes segíti a működését. Katolikus szellemiségű, de sem jogi, sem anyagi értelemben nem függ a katolikus egyháztól, hiszen civil, világi kezdeményezés. A Mária Rádió emellett nyitott minden ökumenikus kezdeményezésre is. Műsoraiban imádság, keresztény tanítás és életvezetést segítő műsorok jelennek meg.

 

A Mária Rádió kiemelt műsortémái:

- keresztény hit

- család, házasság, gyermeknevelés

- egészséges életmód

- értékközpontú életvitel, pozitív életpéldák, tapasztalatok bemutatása

- társadalmi együttműködés, közösségépítés  elősegítése

- pozitív társadalmi kezdeményezések bemutatása

- nehéz helyzetben lévők segítése

 

A Mária Rádió törökbálinti vételkörzetének nagyobb települései és részei:

Törökbálint, Érd, Diósd, M7-es autópálya egy nagyobb szakasza
 

Ezúton is szeretettel köszöntöm új Hallgatóinkat. Kérem, hogy ismertessék meg rádiónkat a környezetükben, szolgáljon hitbeli növekedésükre az adásunk, és bátran jelentkezzenek önkéntes munkatársnak a Mária Rádióba!” (Lukovits Milán atya a Mária Rádió műsorigazgatója)
 

 

A Mária Rádió nemcsak a működési költségeit, hanem a fejlesztést is a hallgatók adományaiból fedezi. A törökbálinti megszólalás beruházási költségeit is a hallgatók adták össze, valamint a törökbálinti önkormányzat is támogatta a Mária Rádió új frekvenciájának elindulását a rádió felhívása nyomán. Így működik és fejlődik világszerte ez az 1980-as évek végén Olaszországból indult rádióhálózat, amelynek ma több, mint 70 országban több, mint 500 millió hallgatója van.

 

A Mária Rádióról bővebben a Mária Rádió honapján (www.mariaradio.hu) az A MI RÁDIÓNK menüpontban olvasható.

A Mária Rádió ingyenes havi magazinja igényelhető illetve önkéntesi szolgálatra lehet jelentkezni az alábbi elérhetőségeken:

e-mailben: terjesztes@mariaradio.hu

telefonon: (06 1) 373 07 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu